Cannelloni cu carne de pui

de Bunica in Cannelloni, 15 Mar 2014 | 7318 vizualizari

 

E, a venit si ziua lor sa le prepar.La mama acasa n-am mancat asa ceva,ca de, pe vremea copilariei mele nu se gaseau;)

 

INGREDIENTE

  • 200 g. cannelloni
  • 350 g. carne tocata de pui
  • 1 bucata potrivita ca marime de praz
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri suc de rosii
  • sare,
  • piper
  • 1 vf. cutit praf de ghimbir
  • 100 g.mozzarela
  • Sos bechamel
  • 50 g. unt
  • o lingura faina 350 ml. lapte100 ml. vin alb
  • 1 vf. lingurita razmarin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pui:

Prazul tocat marunt se caleste in 2 linguri ulei de masline.

Peste el, se pune la calit carnea tocata.

Caleste pana carnea se albeste.

Asezoneaza cu sare,piper,praf de ghimbir ai lasa la racit.

Dupa ce compozitia de carne s-a racit umpli rulourile de cannelloni.

Sosul :

Untul se pune la topit.

Adauga faina si laptele cald amestecand foarte repede pentru a nu se forma cocoloase.

Condimenteaza sosul cu sare,piper si rozmarin.

Intr-o tava termorezistenta pune o lingura ulei de masline,3-4 linguri sos  si aseaza bucatile de cannelloni.

Toarna sosul ramas peste cannelloni,adauga vinul ,sucul de rosii si mozzarela rasa.

Da la cuptorul incins la 170 grade pana se rumenesc frumos.

TIPS-URI

1

asezonarea se poate face cu condimentele agreate de fiecare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pui